Mida otsida metsamajandamise ettevõttes? | Metsa ABC

metsamajandusettevõtte


Olete teinud otsuse, et vajate metsamajandusettevõtte teenuseid. Olenemata sellest, kas otsite abi surnud või soovimatute puude eemaldamisel või puude lõikamisel tulu teenimiseks, on alati mõistlik olla kindel oma lõppeesmärgis, enne kui pöördute abi saamiseks ettevõtte poole.

Kuna iga metsandusettevõte on ainulaadne, tegutseb ta ainulaadsel viisil. Seetõttu on oluline teada, mis on teie metsa lõppeesmärk. Olete pahaaimamatu tarbijana vastuvõtlikum ja suurema tõenäosusega kasutavad teid kiiret raha otsivad ettevõtted.

Palju metsatöid tegid varem metsaomanikud ise, nüüd usaldatakse need järjest enam organisatsioonidele, kes nendega regulaarselt tegelevad. Tõenäoliselt olete oma metsale metsaomanikuna palju telefonikõnesid ja ahvatlevaid pakkumisi teinud. Seal on palju pädevaid metsafirmasid, kellele võite usaldada oma metsade majandamise. Pidage siiski meeles:

  • Isegi kui olete veendunud, et see pole majanduslikult otstarbekam, edastage kindlasti kõik oma nõudmised metsafirmale. Sina hindad kõige paremini, millised väärtused on sinu jaoks metsas eluliselt tähtsad ja pead valima meistri, kes täidab sinu nõudmised.
  • Te ei pea oma metsa raiuma ja kui te seda ei tee, ei määrata teile isegi trahvi. See on täielikult teie otsustada, kuidas hallata ja hallata nii, nagu te õigeks peate. Paljud kõnekeskuse ettevõtted ähvardavad aga esitada sarnaseid süüdistusi.

Siin on mõned asjad, mida metsamajandusfirmat otsides silmas pidada.

Klientide iseloomustused ja ülevaated

Kuigi on peaaegu alati tõsi, et inimesed märgivad oma negatiivseid kogemusi rohkem kui positiivseid, on hulk negatiivseid arvustusi surnud kinnitus, et midagi pole siin päris korras. Ettevõte võib muretsemiseks teha mitmesuguseid asju, isegi kui nad ei mõista, et nad ei järgi õiget etiketti või eelistavad norme mitte järgida.

See võib olla pettus, kui ettevõte pakub teile teie maa eest liiga palju raha või kui nende pakkumised tunduvad liiga head, et tõsi olla. Kuigi see ei ole alati nii, võivad need pakkumised olla mugav viis varjata protsessi otseteede kasutamist või lepingu täitmata jätmist täpselt nii, nagu kokku leppisite.

Päeva lõpuks peaks teil olema kogu ettevõtte fookus. Nad peaksid innukalt töötama teiega vastuvõetavatel nõudmistel ja kuulama teie eesmärke kogu protsessi vältel, püüdmata midagi varjata või teie muresid ignoreerida.

Etikett tööl

Etikett kehtib ka arvustuste ja iseloomustuste kohta. Kas saate ettevõttelt viisaka tervituse? Kas sa arvad, et sind võetakse kuulda? Kas teile tundub, et teie ja ettevõtte vahel on avatud dialoog? Need kõik on positiivsed näitajad, et peaksite selle ettevõttega äri tegema.

Vältida tuleks ettevõtteid, kes hakkavad enne teie vajaduste tundmaõppimist rahast rääkima või kes ei räägi ega tegutse professionaalselt. Kui teil on ettevõtte suhtes halb tunne, usaldage oma sisetunnet ja jätkake otsimist. Seal on ettevõte, mis sobib teile ideaalselt!

MetsaABC on koht, kuhu minna, kui soovid vältida ülearu ja küsida asjatundlikku nõu metsamajandamise kohta. Need on kahe aastakümne pikkuse pika kogemusega olnud Eesti parim metsamajandamise valik. Võtke nendega kohe ühendust, et saada lisateavet selle kohta, kuidas nende tööriistad ja kogemused võivad aidata teil metsa majandamise eesmärke saavutada. lisateabe saamiseks külastage kohapeal - www.metsaabc.ee


külastad ka -

Kas talvel on võimalik puitu koristada?Puidu ülestöötamise protsess, Parim viis metsade majandamiseks,  Puidu valimine on keskkonna jaoks parim, Metsa Mõõdistamise meetodid


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Puiduhakke kasutamine aias | Metsa ABC

Populaarsed metsandusega seotud KKK-d Eestis | Metsa ABC

Puu langetamise planeerimine: mida tohib ja mida ei tohi ohutuse tagamiseks | Metsa ABC